Șapte Minute Glazura

Șapte Minute Glazura
Șapte minute glazura este o fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 158 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează cel mai bine ca o glazura, și se face în jurul valorii de 45 minute. Dacă aveți sirop de porumb, apă, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Șapte Minute Glazura I, Șapte minute glazura II, și Glazură De Șapte Minute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul, albușurile de ou (la temperatura camerei), siropul și smântâna de tartru în vârful unui cazan dublu mare; adăugați apă și bateți la viteză mică a unui mixer electric 30 de secunde sau doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Cazan DubluCazan Dublu
2
Așezați peste apă clocotită rapid; bateți constant la viteză mare a mixerului electric 7 minute sau până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Scoateți din căldură.
4
Adăugați vanilie; bateți 2 până la 3 minute sau până când glazura este suficient de groasă pentru a se răspândi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista