Șampanie de pui și ciuperci

Șampanie de pui și ciuperci
Șampanie de pui și ciuperci necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 319 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Dacă aveți la îndemână făină, șalotă, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Șampanie creveți și ciuperci, A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, și Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie de căpșuni #sundaysupper.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un castron puțin adânc. Pui de dragare în amestec de făină; așezați pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Lăsați să stea 15 minute. Pui de dragare în amestec de făină din nou; reveniți la raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti puiul, in loturi, 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți puiul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți, amestecând des, 2 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând des, 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă șampania și cimbrul; se aduce la fierbere, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite de pe fundul tigaiei. Reduceți căldura și întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați puiul într-un platou de servire. Amestecați smântâna în amestecul de ciuperci. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
8
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9
Serviți sosul imediat peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista