Șampanie de pui și ciuperci
Șampanie de pui și ciuperci necesită în jur 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 319 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 3.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Dacă aveți la îndemână făină, șalotă, frișcă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Șampanie creveți și ciuperci, A rămas vin sau șampanie? Nici O Problemă! Pește de somn ars peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie, și Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie de căpșuni #sundaysupper.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente într-un castron puțin adânc. Pui de dragare în amestec de făină; așezați pe un suport de sârmă.
Lăsați să stea 15 minute. Pui de dragare în amestec de făină din nou; reveniți la raft.
Topiți untul cu ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti puiul, in loturi, 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc.
Scoateți puiul pe o farfurie.
Adăugați șobolani în tigaie; gătiți, amestecând des, 2 minute sau până se rumenesc.
Adăugați ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând des, 10 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă șampania și cimbrul; se aduce la fierbere, amestecând pentru a slăbi particulele rumenite de pe fundul tigaiei. Reduceți căldura și întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când ați terminat.
Transferați puiul într-un platou de servire. Amestecați smântâna în amestecul de ciuperci. Gatiti 5 pana la 6 minute sau pana se ingroasa.
Adăugați sare și piper după gust.
Serviți sosul imediat peste pui.