Înghețată Cu Unt De Pecan
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Înghețata de Pecan cu unt ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 763 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec instant de budincă de vanilie, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Dublu Unt De Arahide Inghetata, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Unt Pecan Brandy Înghețată Din Înghețată Happy Hour.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mică. La foc mic, gătiți pecanele până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Așezați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge și a se răci. Într-o ceașcă de măsurare cu 8 cupe, combinați ingredientele rămase.
Bateți până când zahărul este dizolvat.
Turnați amestecul într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorilor.
Adăugați pecanii 10 minute în îngheț.