Îngheț De Mocha Sănătos

Îngheț De Mocha Sănătos
Înghețarea Mocha sănătoasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 158 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, topping biciuit, înghețată vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Rețete similare sunt Slabanoage Mocha Congela, Gheață Mocha Congela, și Mocha Frapp Freeze.

Instrucțiuni

1
În blender, puneți cafea și cuburi de gheață. Acoperiți; amestecați la viteză mare 10 până la 20 de secunde sau până când amestecul este noroios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De GheațăCuburi De Gheață
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați înghețată, lapte, 2 linguri amestec de lapte de ciocolată instant și vanilie. Acoperiți; amestecați la viteză mare cu 20 până la 30 de secunde mai mult sau până când se amestecă bine. Îndulciți după gust cu zahăr sau înlocuitor de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Zahărînlocuitor De Zahăr
Lapte De CiocolatăLapte De Ciocolată
înghețatăînghețată
VanilieVanilie
ZahărZahăr
LapteLapte
3
Se toarnă în 3 pahare. Se acoperă fiecare cu topping bătut; se presară cu amestec instant de lapte de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Lapte De CiocolatăLapte De Ciocolată
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista