Vindaloo pentru pui sau miel durează în jur 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 804 calorii, 38g de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare indiană. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită chimen măcinat, sare și piper, orez de iasomie și mentă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Ușor 5 Pas de pui, carne de porc, carne de vită sau miel Vindaloo, Lamb vindaloo, și Vindaloo de porc sau miel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați turmericul, coriandrul, chimenul, boiaua, muștarul uscat, cardamomul și scorțișoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Poate Dieta Sifon
Turmeric
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano
1
Așezați puiul (cu excepția aripilor) într-un vas superficial și îmbrăcați-vă cu jumătate din amestecul de condimente, usturoiul, sucul de lămâie și puțină sare și piper. Acoperiți și lăsați la marinat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1 Căpșună, Decojită
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Portocala, Coaja
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
2
Așezați aripile de pui într-o oală mică, acoperiți cu apă și condimentați cu sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic și braconați timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare, adâncă sau cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați usturoiul, frunzele de dafin, ardeiul iute, ghimbirul, ceapa și amestecul de condimente curry rămas. Se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana se inmoaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați roșiile și aproximativ 1 cană din stocul de aripi și dați la fiert. Glisați puiul și acoperiți parțial cu capacul sau folia, permițând să scape puțin abur. Reduceți focul la foc mic și braconați puiul în sos, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
4
Pentru servire: între timp, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Încălziți naanul pe o tigaie cu un strop de apă, apoi periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Naan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Serviti vindaloo cu alegere de garnituri peste orez,și naan pe partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Naan
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Vindaloo în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling,Gruener Veltliner și Sparkling ros Euro. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste alegeri pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei largi varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Auslese (jumătate de sticlă)