Vin Roșu Fiert Coaste Scurte
Vin roșu fiert coaste scurte este un fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 255 calorii. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 25 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Mergeți la magazin și ridicați unt, stoc de legume, sare kosher și piper proaspăt crăpat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vin Roșu Fiert Coaste Scurte, Coaste Scurte Înăbușite Cu Vin, și Vin Roșu Fiert Coaste Scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Se usucă coastele cu prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper pe toate părțile.
Încălziți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați coastele și rumeniți pe toate părțile.
Transferați coastele pe o farfurie, apoi adăugați usturoiul și amestecați până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 1 minut. Se toarnă cu grijă vinul, se aduce la fierbere și se gătește până se reduce la aproximativ 1 cană.
Adăugați coastele și orice sucuri pe care le-au eliberat înapoi în oală împreună cu stocul. Reduceți căldura și aduceți la foc mic, apoi acoperiți vasul și transferați-l în cuptor, pentru a fierbe, până când carnea cade ușor de pe os, aproximativ 3 ore.
Transferați coastele pe o farfurie și cort cu folie pentru a se încălzi. Se strecoară lichidul de fiert printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță setată la foc mediu-mare. Se fierbe lichidul, degresând grăsimea după cum este necesar, până se îngroașă, aproximativ 10 minute.
Se scoate de pe foc și se amestecă restul de 1 lingură de unt. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Transferați coastele și sosul într-un vas de servire și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru coaste scurte de vită. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Fructe roșii strălucitoare, afine confiate, prune Santa Rosa și arome de mentol se amestecă împreună pentru a intoxica nasul, pe măsură ce Harris Vineyard Merlot 2016 se scurge din sticlă. Pe gust, o intrare suculentă și fructată este susținută de taninuri masticabile și o aciditate echilibrantă, creând straturi luxuriante care acoperă limba și produc un finisaj moale și elegant.