Vin fiert cu țepi de la Lolinda
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Vinul mulat cu țepi de la Lolinda ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 329 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați bețișoare de scorțișoară, zahăr, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați coaja de lămâie folosind un cojitor de legume, încercând să obțineți cât mai puțin din miezul alb. Sfert de lămâie și stoarceți sucul din 2 sferturi într-un pahar sau o cană de măsurare pentru a produce aproximativ 3/4 dintr-o uncie. Rezervă sferturi rămase.
Adăugați cuișoare, anason stelat, bețișoare de scorțișoară și nucșoară în apă pentru a face o infuzie. Reduceți căldura la foc mic și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați vin roșu, port, zahăr, sferturi de portocale, sferturi de lămâie rezervate, suc de lămâie și coajă de lămâie.
Lăsați să fiarbă încă 10 minute.
Se ia de pe foc și se strecoară condimentele și citricele. Reveniți la foc foarte mic și păstrați-vă cald.
Se toarnă 1 uncie de rom în fiecare cană de servire, deasupra cu vin fiert fierbinte.
Încingeți fiecare pahar cu scorțișoară și roată de lămâie.