Varza kale saut cu usturoi, șalotă și capere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați varza saut cu usturoi, șalotă și capere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți la îndemână capere, șalotă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Varza Kale Saut Cu Usturoi, Șalotă Și Capere, Cartofi Dulci La Cuptor Cu Șalotă Saut, Usturoi Și Ciuperci, și Kale Sotate Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală foarte mare de apă săratăfierbeți.
Adăugați kale și gătiți până aproape fraged,aproximativ 8 minute.
Scurgere. Clătiți varza subapă curentă rece.
Scurgeți din nou. Grosselychop kale. Face înainte: se poate face 6 hoursahead. Acoperiți și răciți.
Încălziți uleiul în oală mare (de preferințănonstick) la foc mediu.
Se adaugă șalotă și saut până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și caperele; se amestecă 1minut. Se amestecă varza kale și saut până se înmoaie și se încălzește, aproximativ 7 minute.Condimentează după gust cu sare grosieră și piper.
Transferați kale într-un castron mare și serviți.