Uraganul Hawaiian

Uraganul Hawaiian
Uraganul Hawaiian este un fără gluten și vegan rețetă cu 1 porții. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 332 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulița de ananas, siropul simplu, Sucul de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Uraganul, Uraganul, și Uraganul.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un pahar mare cu gheață, amestecați sucul de guava, sucul de portocale, sucul de ananas, romurile și siropul simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Elixir GElixir G
Suc De GuavaSuc De Guava
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3
Se toarnă într-un pahar de uragan.
4
Garnisiți cu o suliță de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista