Unt de trufe, parmezan și popcorn de cimbru / o pereche de Popcorn și șampanie

Unt de trufe, parmezan și popcorn de cimbru / o pereche de Popcorn și șampanie
Rețeta unt de trufe, parmezan și floricele de cimbru / o pereche de floricele și șampanie ar putea satisface pofta ta americană în jur 10 minute. Această rețetă servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. O porție conține 221 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Funcționează bine ca o băutură. Este perfect pentru Anul Nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână unt de trufe g, sâmburi de floricele, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1710 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Gourmande în bucătărie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Șampanie Caramel Popcorn & Bacon Trufe Parmezan Popcorn, Popcorn cu unt brun și parmezan, și Împușcături cu supă de floricele de roșii și trufe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu cu 2 sau 3 sâmburi de floricele.Când miezurile încep să apară, scoateți-le de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PopcornBoabe De Popcorn
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
2
Adăugați restul de sâmburi de floricele și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PopcornBoabe De Popcorn
3
Puneți înapoi la foc și gătiți, acoperit, lăsând capacul ușor întredeschis (astfel încât vaporii de apă pot scăpa) în timp ce scuturați ocazional oala, până când popping încetinește. Continuați să agitați până când majoritatea miezurilor au apărut și nu le puteți auzi mișcându-se pe fundul vasului, ceea ce ar trebui să dureze aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se ia de pe foc și se stropește cu untul de trufe de cimbru, parmezan ras și sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Puneți capacul la loc și agitați, agitați, agitați pentru a amesteca floricelele și a-l acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista