Umplutură de orez sălbatic cu cireșe uscate și nuci pecan prăjite

Umplutură de orez sălbatic cu cireșe uscate și nuci pecan prăjite
Umplutura de orez sălbatic cu cireșe uscate și nuci pecan prăjite necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 12. O porție conține 254 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de orez brun, nuci pecan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare sunt Orez Sălbatic Cu Cireșe Uscate Și Nuci Pecan Prăjite, Umplutură integrală de grâu cu cireșe uscate și nuci pecan, și Orez sălbatic cu cireșe uscate.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați praz, cimbru și 1/2 linguriță de sare; sotati 8 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați 3 căni de apă, bulion de pui și orez sălbatic; acoperiți. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă orezul brun; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sare De Condiment Al Lui LawrySare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4
Scoateți din căldură.
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Încălziți restul de 2 linguri de unt la foc mare într-o tigaie mare; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați napi, țelină, morcov și restul de 1/2 linguriță de sare; sotati 1 minut. Reduceți căldura la mediu; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
NapNap
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Scoateți din căldură.
9
Combinați amestecul de orez, amestecul de napi, pecanii, cireșele și ceapa într-un castron mare. Umpleți lingura într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Acoperiți cu folie; coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
NapNap
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista