Umplutură de burrito cu fasole neagră

Umplutură de burrito cu fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați umplutura de burrito cu fasole neagră. O porție conține 208 calorii , 12 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD per porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați fasole prăjită / brânză / iaurt, roșii conservate, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 76% . Umplutura de burrito cu fasole neagră sau garnitură , dip de fasole prăjită ușor la cuptor (sau umplutură de taco sau burrito) și burrito de fasole neagră și Guac sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este La Marca. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista