Umplutură de aluat cu mere și șuncă
Umplutura de aluat cu mere și șuncă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 200 de calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine cu aluat, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Umplutură de aluat cu slănină și mere, Umplutură de aluat cu ciuperci, mere și salvie, și Umplutură de aluat cu cârnați de salvie și mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aranjați cuburile de pâine în straturi simple pe 2 foi de copt.
Coaceți la 350 timp de 18 minute sau până la prăjit.
Creșteți temperatura cuptorului la 37
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adauga ceapa si telina; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați șuncă și următoarele 5 ingrediente (șuncă prin sare); saut 2 minute.
Combinați amestecul de ceapă și pâinea, aruncând ușor pentru a combina.
Adăugați bulion; aruncați ușor pentru a acoperi. Puneți amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Acoperiți și coaceți la 375 timp de 10 minute. Descoperiți și coaceți încă 35 de minute sau până se rumenesc.