Ultimate Burgers
Ultimate Burgers ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Dacă aveți la îndemână maioneză de hrean, piper, ceapă caramelizată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 41%. Rețete similare sunt Cele Mai Bune Burgeri De Salam, Ultimate Caesar Burgers, și Tiffani ' s Ultimate lux Burgers.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, condimentați ușor carnea măcinată cu sare și piper dacă doriți (opțional) și amestecați ușor cu mâinile. Pentru a modela burgerii, luați aproximativ 1/8 din carne și formați-o într-o chiftelă; apoi aplatizați-l între mâini până când este de aproximativ 1/2 in. gros. Întoarceți patty-ul pe palmă în timp ce îi întăriți marginile cu degetul mare și arătătorul celeilalte mâini (scopul dvs. este să scăpați de o margine sfărâmicioasă). Repetați cu carnea rămasă.
Lăsați burgerii să se odihnească cel puțin 30 de minute la frigider.
Pregătiți un grătar cu gaz sau cărbune pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra nivelului grătarului doar 2 până la 4 secunde). Ștergeți grătarul cu prosoape de hârtie cu ulei.
Presărați burgeri cu sare și piper (mai ales dacă ați ales să nu condimentați carnea la Pasul 1). Burgeri la grătar 4 până la 6 minute, întorcându-se o dată, pentru rare*, topping cu brânză în ultimul minut sau două.
Transferați burgerii pe o farfurie. Curățați grătarul cu prosoape de hârtie cu ulei. Pâine prăjită pe grătar 1 minut și serviți cu burgeri.
*Pentru un burger mediu spre bine făcut, gătiți la foc mediu-mare (aproximativ 45
timp de 10 minute în total; tăiați pentru a verifica coacerea.
Cumpărați carnea potrivită. Brisket are amestecul perfect de macră și grăsime pentru a face un burger suculent. Pentru o textură uniformă, roagă-ți măcelarul să o macine de două ori pentru tine.
Nu-l suprasolicita. Chiar nu trebuie să adăugați sare și piper la carne; toată acțiunea este în toppinguri. De asemenea, lăsați prăjiturile să se odihnească înainte de a găti. Altfel vor fi mestecate.
Începeți cu un grătar de gătit curat. Murdăria face ca mâncarea să aibă un gust rău și o face să se lipească.
Încălziți grătarul între 450 și 55
Burgerii reci pe un grătar rece se vor lipi de fiecare dată.
Creați o suprafață de gătit antiaderentă. Când grătarul de gătit este fierbinte, ștergeți-l rapid și cu grijă cu un pătrat Uns cu mai multe prosoape de hârtie pliate.