Ulei De Măsline Halibut Braconat Cu Fenicul Și Șofran
Uleiul de măsline halibut fiert cu fenicul și șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 349 calorii, 32g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,36 USD pe porție. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fripturi de halibut, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Halibut fiert la rece cu salată de fenicul-măsline, Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, și Halibut braconat cu portocaliu șofran a Uperculoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică (8 inci) la foc mediu-mic, prăjiți semințele de fenicul până când sunt parfumate și abia încep să se coloreze, aproximativ 3 minute.
Se adaugă șofranul, se agită pentru a se combina și se scoate imediat de pe foc și se răcește. Măcinați feniculul și șofranul într-o pulbere fină într-un mortar și pistil sau râșniță de condimente.
Adăugați 1 linguriță. sare și amestecă pentru a combina.
Presărați amestecul de condimente peste tot halibutul și frecați ușor, astfel încât să adere.
Lăsați peștele să stea la temperatura camerei aproximativ o oră.Poziționați un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 107°.măsurați grosimea fripturilor de halibut și adăugați aceeași adâncime de ulei într-o tigaie de saut cu față dreaptă de 10 inci.
Se încălzește la foc mic până când uleiul ajunge la 49°, 2 până la 3 minute.
Puneți fripturile de halibut în ulei într-un singur strat și transferați imediat tigaia în cuptor. Braconați până când câteva picături mici albicioase se ridică la suprafața fripturilor și peștele de lângă os menține o urmă de transparență, 25 de minute.
Transferați halibutul într-o grătar pentru a se scurge câteva minute.
Îndepărtați pielea și oasele înainte de servire. Sugestii De Servire
Se servește cu cușcuș israelian sau ridichi și mazăre fierte cu unt.
26, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Halibutul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.