Tuna Spiedini

Tuna Spiedini
Tonul Spiedini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 449 calorii. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 1.99 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frigarui de bambus, coajă de lămâie, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este mare. Încercați Tunan și ceapă roșie Spiedini, Spiedini Toscana, și Pește-Spadă Spiedini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Se amestecă împreună toate ingredientele de marinată într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru frigarui: aruncați tonul cubat în marinată și lăsați să stea la frigider timp de 30 de minute. Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați ceapa verde și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm la mușcătură, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4
Transferați ceapa verde într-un bol mediu cu apă cu gheață. Când ceapa verde este rece, se usucă cu prosoape de hârtie. Tăiați tulpinile și capătul rădăcinii de fenicul. Înjumătățiți feniculul pe lungime, apoi tăiați fiecare jumătate în 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Tăiați fiecare lămâie în 6 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6
Tăiați ceapa roșie în jumătate de la tulpină până la capătul rădăcinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
7
Tăiați fiecare jumătate în jumătate din nou pe lungime și tăiați fiecare sfert în treimi. Ar trebui să existe 12 bucăți din fiecare legumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
8
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
9
Scoateți tonul și aruncați legumele în marinată. Filetați fiecare frigărui începând cu o roșie. Apoi începeți să introduceți ceapa verde începând cu vârful capătului alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Adăugați o bucată de ton. Păstrând ingredientele aproape de vârful frigarui, împletiți ceapa verde în jurul unei bucăți de ton și înapoi prin frigarui. Apoi adăugați ceapa roșie și împletiți ceapa verde din nou și pe frigarui. Apoi adăugați o altă bucată de ton, și panglica ceapa verde în jurul din nou și pe băț. Apoi adăugați o bucată de fenicul și puneți ceapa verde în jurul pentru ultima dată. Sus cu o bucată de lămâie. Centrați ingredientele pe frigarui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Presărați ambele părți cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
13
Coaceți timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
14
Serviți cald.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care îl puteți încerca este Maddalena Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista