Trei Coji De Brânză Umplute
Trei coji umplute cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 655 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați cochilii de paste jumbo, sos de roșii și busuioc, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coji Umplute Cu Brânză, 4 Coji Umplute Cu Brânză, și Coji Umplute Cu Patru Brânzeturi.
Instrucțiuni
Gatiti cojile conform instructiunilor pachetului.
Așezați în apă rece pentru a opri gătitul.
Amestecați împreună brânza de vaci, brânza mozzarella, 1/2 cană parmezan, ouă și praf de usturoi. Frecați ierburile uscate în palmele mâinilor pentru a le pulveriza și amestecați în amestecul de brânză. Amestecați amestecul în cochilii.
Întindeți 1/3 din sosul de paste în fundul unei tigaie de 15 x 10 inch.
Așezați cochilii cu partea deschisă în sus și închideți-le în tigaie.
Întindeți sosul rămas deasupra și presărați cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 35 de minute sau până la bule.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.