Trei Coji De Brânză Umplute

Trei Coji De Brânză Umplute
Trei coji umplute cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă face 8 porții cu 655 calorii, 35g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Mergeți la magazin și ridicați cochilii de paste jumbo, sos de roșii și busuioc, brânză mozzarella și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Coji Umplute Cu Brânză, 4 Coji Umplute Cu Brânză, și Coji Umplute Cu Patru Brânzeturi.

Instrucțiuni

1
Gatiti cojile conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
2
Așezați în apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
Scurgere.
4
Amestecați împreună brânza de vaci, brânza mozzarella, 1/2 cană parmezan, ouă și praf de usturoi. Frecați ierburile uscate în palmele mâinilor pentru a le pulveriza și amestecați în amestecul de brânză. Amestecați amestecul în cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ierburi UscateIerburi Uscate
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Întindeți 1/3 din sosul de paste în fundul unei tigaie de 15 x 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Așezați cochilii cu partea deschisă în sus și închideți-le în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Întindeți sosul rămas deasupra și presărați cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
8
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 25 până la 35 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista