Supă de țelină și pere

Supă de țelină și pere
Supa de țelină și pere este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție conține 242 calorii, 1g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,16 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, frunze de cimbru, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Supă cremoasă de pere și rădăcină de țelină cu vârtej de Pesto, Țelină și pere Bisque, și Salată Crocantă De Pere Și Țelină.

Instrucțiuni

1
Pentru supă: într-o oală mare la foc mediu, topiți untul până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați ulei de măsline, șalotă și pere, condimentați bine cu sare și piper alb măcinat și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb MăcinatPiper Alb Măcinat
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PerePere
SareSare
3
Adăugați țelină și cimbru, condimentați cu mai multă sare și piper și transpirați până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat și țelina tocmai a început să se înmoaie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
țelinățelină
CimbruCimbru
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mică până la barbotare sau aproximativ 325 F până la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați jumătate din șalotă și prăjiți până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Scoateți pe o farfurie tapetată cu prosoape de hârtie, condimentați cu sare și repetați cu șalotele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Serviți supa acoperită cu șalotă prăjită.Asocierea băuturilor: aromele delicate și fine de aici sugerează un Riesling, dar pentru a întări aroma rară și verde a țelinei, încercați să mergeți la un vin comparabil, dar diferit, gr. Un stil ușor cu puțin piper caracteristic se potrivește facturii: 2006 Schloss Gobelsburg Gobelsburger.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
SupăSupă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
țelinățelină
PiperPiper
VinVin
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista