Torturi De Ton Cu Pansament De Fermă

Torturi De Ton Cu Pansament De Fermă
Chiftelele de ton cu pansament Ranch ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 1,81 USD pe porție. O porție conține 790 calorii, 48G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă de la Food.com are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, pansament de fermă, bici miracol și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Torturi De Ton, Torturi De Ton, și Torturi De Ton.

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Revista