Torturi De Ciocolată Neagră

Torturi De Ciocolată Neagră
Torturile de ciocolată topită întunecată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 92 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ouă, zmeură, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Torturi De Ciocolată Neagră, Prăjituri Americane-Prăjituri De Ciocolată Topită, și Bailey ' s ciocolata neagra toridă Lava tort.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Unsoare 6 (6-oz.) cupe de cremă sau feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3
Așezați pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Ciocolată cu microunde și unt în castron mare cu microunde pe mediu (50%) 2 min. sau până când untul este topit. Se amestecă cu măturică până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați 1-1 / 2 căni de zahăr și făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Adăugați ouă întregi și gălbenușuri; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
7
Se toarnă în cupe pregătite.
8
Coaceți 14 până la 15 min. sau până când prăjiturile sunt ferme în jurul marginilor, dar încă moi în centre.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Lăsați să stea 1 min. Rulați un cuțit mic în jurul prăjiturilor pentru a slăbi; desfaceți cu grijă pe farfuriile de desert.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Tăiați în jumătate.
11
Se servește cald acoperit cu zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12
Se ornează cu fructe de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista