Tortul Meu De Ziua Mea

Tortul Meu De Ziua Mea
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă tortul meu de ziua de naștere. Această rețetă face 12 porții cu 582 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua de naștere va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați smântână, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Layer Cake Tips + Cel Mai Mare Tort De Ziua De Naștere De Până Acum, Tort de ziua lui tati (aka Franny ' s Sunshine Cake), și Tort De Pui Pentru Câinele Tău De Ziua De Naștere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru tort: reglați poziția de mijloc a raftului cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. F. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci, apoi tapetați - le cu cercuri de hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți împreună făina, praful de copt și sarea; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul la viteză medie până se omogenizează aproximativ 2 minute, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați zahărul și continuați să amestecați până când este ușor și pufos, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Adăugați gălbenușurile pe rând, bătând între adăugare și asigurându-vă că fiecare este încorporat înainte de a adăuga următorul. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
6
Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate alternativ cu smântâna, în 2 până la 3 adaosuri fiecare, asigurându-vă că fiecare adăugare este complet amestecată înainte de a adăuga următoarea. Răsturnați părțile laterale ale vasului cu o spatulă de cauciuc după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Transferați amestecul într-un castron mare separat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Curățați cu atenție vasul mixerului standului.
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Adăugați albușurile și bateți cu accesoriul de tel la viteză mică până se spumează, aproximativ 15 secunde. Creșteți treptat căldura la mare și bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați ușor albușurile bătute în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite și se netezește cu o spatulă offset sau de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Coaceți până când tortul se rumeneste deasupra și o scobitoare introdusă în centrul prăjiturilor ar trebui să iasă curată, 35 până la 45 de minute, rotind la jumătatea gătitului.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 5 minute; rulați un cuțit în jurul perimetrului prăjiturilor pentru a elibera orice părți lipicioase, apoi întoarceți-le pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
13
Lasă prăjiturile să se răcească complet. Dacă prăjiturile sunt cupolate deasupra, folosiți un cuțit zimțat pentru a le face nivelate.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
14
Pentru a face glazura, într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, cremați untul la viteză mare până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Într-un castron separat, cernem împreună 3 căni de zahăr de cofetari cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
15
Adăugați amestecul de zahăr și cacao în amestecul de unt în 2 până la 3 adaosuri, bătând la viteză mică pentru a încorpora. Întrerupeți pentru a răzui părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
16
Adăugați sarea, vanilia și smântâna; creșteți viteza la mediu și bateți până când amestecul este foarte pufos, o consistență tartinabilă. Dacă glazura este prea moale, adăugați puțin mai mult zahăr; dacă este prea gros, adăugați smântână suplimentară în trepte mici, amestecând după fiecare adăugare, până când a atins consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
17
Pentru a asambla, așezați un strat de tort, cu partea plată în sus, pe un platou de servire și întindeți deasupra 1/2 până la 3/4 cană de glazură. Lăsați o margine de jumătate de inch peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
18
Așezați al doilea strat de tort, cu partea plată în sus, deasupra stratului mat. Înghețați părțile laterale și partea superioară și garnisiți cu glazură decorativă, stropi sau orice fel de delicii festive doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Decor MaroGlazura De Decor Maro
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista