Tortino di Carciofi (tartă cu anghinare)

Tortino di Carciofi (tartă cu anghinare)
Tortino di Carciofi (Flan de anghinare) necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 200 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Focaccia di carciofi - tort de anghinare și pâine învechită, Inimi de anghinare fierte cu mentă (carciofi Alla Romana), și Penne cu inimi de anghinare (Penne al carciofi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-o tigaie de 10 inci, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Scurgeți anghinarea și uscați-o, apoi adăugați-o în tigaie cu usturoiul. Gatiti la foc mare 5-8 minute. Pune deoparte. Într-un castron mediu, bateți ouăle până se spumează, apoi adăugați pătrunjelul, făina, sarea și piperul după gust și brânza și amestecați bine pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Turnați acest amestec peste anghinare în tigaie și reveniți la aragaz, gătind 4 până la 5 minute la foc mediu pentru a lăsa fundul să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Transferați la cuptor și gătiți 15 până la 20 de minute, până când marginile se fixează și partea de sus începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Tăiați în pene și serviți.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista