Tortino di Carciofi (tartă cu anghinare)
Tortino di Carciofi (Flan de anghinare) necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 200 calorii. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Focaccia di carciofi - tort de anghinare și pâine învechită, Inimi de anghinare fierte cu mentă (carciofi Alla Romana), și Penne cu inimi de anghinare (Penne al carciofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-o tigaie de 10 inci, rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat.
Scurgeți anghinarea și uscați-o, apoi adăugați-o în tigaie cu usturoiul. Gatiti la foc mare 5-8 minute. Pune deoparte. Într-un castron mediu, bateți ouăle până se spumează, apoi adăugați pătrunjelul, făina, sarea și piperul după gust și brânza și amestecați bine pentru a combina.
Turnați acest amestec peste anghinare în tigaie și reveniți la aragaz, gătind 4 până la 5 minute la foc mediu pentru a lăsa fundul să se așeze.
Transferați la cuptor și gătiți 15 până la 20 de minute, până când marginile se fixează și partea de sus începe să se rumenească.
Tăiați în pene și serviți.