Tortilla cu pui smucit

Tortilla cu pui smucit
Rețeta Tortilla cu pui smucit ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 1 oră și 15 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1072 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 4,73 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, piept de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este uimitor. Rețete similare sunt Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe a da, Fript nemernic somon cu casă nemernic condimente și o reflecție pe a da, și Fript nemernic somon cu casă Jamaican nemernic condimente.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Într-un castron, marinați puiul în marinată timp de 4 până la 5 ore, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se sotează puiul în ulei, la foc mare, până la fiert, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Așezați 1/4 din orez și fasole pe fiecare tortilla. Se acoperă cu pui fiert și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Așezați sub broiler până când brânza este topită. Se acoperă cu salată mărunțită, smântână, salsa, avocado și jalapenos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
6
Se amestecă toate ingredientele împreună. La frigider.

Ingrediente

1avocado, feliiavocado, felii1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș3(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)1(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg2piept de pui, feliat longitudinal în piept de pui, feliat longitudinal în " degete4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifasole neagră gătităfasole neagră gătită4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriorez fiertorez fiert2(iarnă)cimbru uscatcimbru uscat4tortilla de făină proaspătă, încălzitătortilla de făină proaspătă, încălzită1(iarnă)usturoi proaspăt tocatusturoi proaspăt tocat2(iarnă)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa verde tocataceapa verde tocata2(iarnă)ienibahar la solienibahar la sol11 kilogram de dovlecel,scorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată11 kilogram de dovlecel,nucșoară măcinatănucșoară măcinată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sol salviesol salvie8feliifelii de ardei iutefelii de ardei iute3(iarnă)suc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete3(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc de portocale proaspăt storssuc de portocale proaspăt stors4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriromaină mărunțităromaină mărunțită4marilinguri salsalinguri salsa2(iarnă)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1micipiper scotch bonnet, tăiat măruntpiper scotch bonnet, tăiat mărunt4(iarnă)chipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulcechipsuri de butterscotch și chipsuri de ciocolată semidulce6(iarnă)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricheddar alb mărunțitcheddar alb mărunțit1ceapa alba, tocataceapa alba, tocata2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet alboțet alb

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris

Caraibe funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Pinot Gris. Veți dori să optați pentru vinuri cu un pic de dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Aromele fumurii duc într-un gust incredibil de mătăsos, sărat și articulat; cherry blossom și scree în ultra hi-def; un fir delicat de chile-fir pe finisaj nu deranjează complexitatea răcoroasă. Nu-mi amintesc o recoltă mai bună a acestui vin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Revista