Tort Ombre Cu Mandarină

Tort Ombre Cu Mandarină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Ombre cu mandarină. O porție conține 742 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, zahăr pudră, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, Tort Violet Ombre, și Tortul Ombre Bakewell al lui Edd Kimber.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. ungere sau spray patru 8-inch rotund tigai; locul 8-inch rotund bucată de gătit hârtie pergament în partea de jos a fiecărei tigaie. Ungeți sau pulverizați hârtie pergament. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului, cu excepția culorii alimentelor, la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză mare aproximativ 2 minute sau până la omogenizare. Lingurați și întindeți 1 1/2 căni de aluat în 1 tigaie. Împărțiți aluatul rămas uniform între 3 boluri mici (aproximativ 1 1/2 căni fiecare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Adăugați cantități diferite de culoare alimentară la fiecare pentru a face nuanțe diferite de aceeași culoare. Se amestecă fiecare până când culoarea este bine amestecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
3
Se toarnă 1 castron de aluat în fiecare din cele 3 tigăi rămase. Coaceți 2 tigăi la un moment dat, coaceți 22 până la 26 de minute (puneți la frigider tigăile rămase până la coacere). Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
4
Scoateți din tigăi în raftul de răcire; îndepărtați hârtia pergament. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
5
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul pudră cu lingura sau mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Se amestecă 3/4 cană suc de mandarină și vanilie. Dacă glazura este prea groasă, bateți mai mult suc, câteva picături odată. Dacă este prea subțire, bateți într-o cantitate mică de zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De MandarineSuc De Mandarine
Zahăr PudrăZahăr Pudră
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
UntUnt
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Pentru a asambla, așezați cel mai adânc strat de tort de culoare pe placa de tort.
7
Se întinde cu 1/2 cană glazură. Stivați straturile de la cele mai întunecate la cele mai deschise, răspândind 1/2 cană glazură între straturi. Se întinde subțire partea superioară și laterală a tortului cu 1 1/2 căni glazură pentru a sigila firimiturile. Împărțiți glazura rămasă între 4 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Adăugați cantități diferite de culoare alimentară la fiecare pentru a face nuanțe diferite de aceeași culoare pentru a se potrivi cu straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
9
Pentru îngheț, așezați fiecare culoare într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
10
Tăiați 1/2 inch de pe 1 colț al fiecărei pungi și pipeți fiecare glazură pe stratul de tort de culoare corespunzător. Pipați un punct de glazură și folosiți spatele lingurii de masă pentru a răspândi glazura orizontal în jurul tortului, cu cea mai profundă culoare în partea de jos și lucrând până la culori mai deschise; repetați în jurul tortului puncte de glazură ușor suprapuse. Pentru a îngheța partea de sus, utilizați glazura rămasă după cum doriți. Păstrați tortul acoperit în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista