Tort Ombre Cu Mandarină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Ombre cu mandarină. O porție conține 742 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de portocale, zahăr pudră, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort alimentar Tangerine Angel cu glazură de mandarină, Tort Violet Ombre, și Tortul Ombre Bakewell al lui Edd Kimber.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. ungere sau spray patru 8-inch rotund tigai; locul 8-inch rotund bucată de gătit hârtie pergament în partea de jos a fiecărei tigaie. Ungeți sau pulverizați hârtie pergament. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului, cu excepția culorii alimentelor, la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză mare aproximativ 2 minute sau până la omogenizare. Lingurați și întindeți 1 1/2 căni de aluat în 1 tigaie. Împărțiți aluatul rămas uniform între 3 boluri mici (aproximativ 1 1/2 căni fiecare).
Adăugați cantități diferite de culoare alimentară la fiecare pentru a face nuanțe diferite de aceeași culoare. Se amestecă fiecare până când culoarea este bine amestecată.
Se toarnă 1 castron de aluat în fiecare din cele 3 tigăi rămase. Coaceți 2 tigăi la un moment dat, coaceți 22 până la 26 de minute (puneți la frigider tigăile rămase până la coacere). Se răcește 5 minute.
Scoateți din tigăi în raftul de răcire; îndepărtați hârtia pergament. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul pudră cu lingura sau mixerul electric la viteză mică până la amestecare. Se amestecă 3/4 cană suc de mandarină și vanilie. Dacă glazura este prea groasă, bateți mai mult suc, câteva picături odată. Dacă este prea subțire, bateți într-o cantitate mică de zahăr pudră.
Pentru a asambla, așezați cel mai adânc strat de tort de culoare pe placa de tort.
Se întinde cu 1/2 cană glazură. Stivați straturile de la cele mai întunecate la cele mai deschise, răspândind 1/2 cană glazură între straturi. Se întinde subțire partea superioară și laterală a tortului cu 1 1/2 căni glazură pentru a sigila firimiturile. Împărțiți glazura rămasă între 4 boluri mici.
Adăugați cantități diferite de culoare alimentară la fiecare pentru a face nuanțe diferite de aceeași culoare pentru a se potrivi cu straturile de tort.
Pentru îngheț, așezați fiecare culoare într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor.
Tăiați 1/2 inch de pe 1 colț al fiecărei pungi și pipeți fiecare glazură pe stratul de tort de culoare corespunzător. Pipați un punct de glazură și folosiți spatele lingurii de masă pentru a răspândi glazura orizontal în jurul tortului, cu cea mai profundă culoare în partea de jos și lucrând până la culori mai deschise; repetați în jurul tortului puncte de glazură ușor suprapuse. Pentru a îngheța partea de sus, utilizați glazura rămasă după cum doriți. Păstrați tortul acoperit în frigider.