Tort "Ghost"
Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 229 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, cremă de brânză philadelphia, budincă instant cu aromă de vanilie jell-O și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Halloween eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Fantomă, Tort fantomă Boo-tiful, și Tort Fantomă De Ciocolată De Halloween pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet.
Adăugați amestecul de budincă uscată; se amestecă bine. Lingurați uniform în 24 de căni de briose medii căptușite cu hârtie.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe pachet pentru cupcakes.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet.
Bateți crema de brânză, untul și vanilia într-un castron mediu cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează bine. Adăugați treptat zahăr, bătând bine după fiecare adăugare.
Aranjați cupcakes pe platou mare de servire sau tavă pentru a semăna cu o fantomă așa cum se arată în diagramă.
Se întinde cu glazură. Folosiți gel de decorare pentru a contura gura de pe cupcakes. Zdrobiți fin 3 dintre fursecuri;presărați în gură.
Așezați 2 cookie-uri rămase pe cupcakes pentru a semăna cu ochii. A se păstra la frigider.