Tort fantomă

Tort fantomă
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă Ghost Cake. Pentru 1,49 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1029 de calorii, 15 g de proteine și 35 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Un amestec de amestec de prăjituri, fondant rulat gata de utilizat, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Va fi un succes la evenimentul tău de Halloween. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 56%. Acest scor este solid. Încercați Ghost „Cake, Halloween Ghost Chocolate Cake și Boo-tiful Ghost Cake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de prăjitură, ouăle și apa; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (24 Uncii) De Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare1 Pachet (24 Uncii) De Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
Ambalaj Fondant Rulat Simplu Gata De UtilizareAmbalaj Fondant Rulat Simplu Gata De Utilizare
Extract Suplimentar De Vanilie LimpedeExtract Suplimentar De Vanilie Limpede
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Suplimentar De Vanilie ClarExtract Suplimentar De Vanilie Clar
2
Turnați 2-1/4 căni de aluat în fiecare dintre cele două unse și înfăinate de 6 inci. tavi rotunde pentru copt (aruncați aluatul rămas).
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Suplimentar De Vanilie ClarExtract Suplimentar De Vanilie Clar
3
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4
Pentru glazură, într-un castron mare, combinați zahărul de cofetă și pudra de bezea. Într-un castron mare al unui mixer cu suport greu, combinați scurtarea, apa și vanilia. Bateți amestecul de zahăr (amestecul va fi tare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită1-1/2 Cani De Nucă De Cocos Fulgi, Prăjită
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Miere De CitriceMiere De Citrice
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Folosind un cuțit zimțat, nivelați vârfurile prăjiturii.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
6
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire.
7
Ungeți cu 3/4 cană glazură. Acoperiți cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
8
Întindeți 1-1/2 căni de glazură peste partea de sus și pe părțile laterale ale prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
9
Tăiați blocul de fondant în jumătate pe lungime, astfel încât o jumătate să fie puțin mai mare decât cealaltă. Nuanță jumătatea mai mare de portocaliu; pune deoparte o cantitate mică de fondant de portocale pentru dovleci. Acoperiți fondantul cu folie de plastic atunci când nu îl folosiți. Pe o suprafață de lucru curată, întindeți fondantul de portocale rămas într-un format de 14 inchi. cerc. Glisați un cuțit pentru glazură între fondant și suprafața de lucru pentru a se slăbi; transfera pe tort. Blat și părțile laterale ale tortului. Tăiați orice fondant suprapus cu un tăietor de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
10
Pentru fantomă: formați un con înalt de 2-1/4 inci din fondant alb; se atașează la tort cu vanilie suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Miere De CitriceMiere De Citrice
11
Rotiți un 1/2 inch. cub de fondant într-un cub de 6 in. cerc. Drapează peste con. Nuanță o cantitate mică de fondant negru. Formați trei puncte mici; atașați de fața fantomei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
12
Pentru dovleci, frunze și virici: nuanță fondant de portocale rezervat o nuanță mai închisă de portocaliu cu o culoare roșie. Folosind fondant portocaliu închis și/sau alb, formați cinci dovleci; adăugați linii de amprentă cu un instrument de vene sau o scobitoare. Pentru tulpini, nuanță o cantitate foarte mică de fondant alb maro. Modelați în tulpini; se atașează la dovleci folosind vanilie. Nuanțați un 1 inch. cub de fondant alb verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Miere De CitriceMiere De Citrice
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
13
Rola; tăiați cinci frunze cu un 1-1/4-in. tăietor de prăjituri în formă de frunză. Pentru virici, folosind un tăietor de pizza, tăiați partea rămasă în fâșii subțiri. Înfășurați cu grijă benzi în jurul scobitorilor; pune deoparte la uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
14
Pentru a termina tortul: Scoateți cu grijă firele de pe scobitori și atașați-le de dovleci folosind vanilie. Atașați dovlecii și frunzele de prăjitură. Folosind vârful de aluat cu coajă #18 și glazura rămasă, treceți marginea de coajă de-a lungul marginii de jos a prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
(aroma Originala)(aroma Originala)
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiHalloween
Revista