Tort De Paște Cu Mere
Paștele tort de mere ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 282 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți mere, zahăr brun, masă matzo și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Paște Cu Mere, Tort De Mere De Paște Pareve, și Tortul cu mere de Paște al lui Becka.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C și ungeți un vas de copt din sticlă de 9x13 inch.
Combinați ouăle, uleiul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric. Se amestecă masa matzo, amidonul de cartofi și 1 linguriță de scorțișoară.
Într-un castron separat, aruncați merele cu zahăr brun, 1 linguriță scorțișoară și nucșoară.
Puneți jumătate din aluat în vasul pregătit de 9x13 inch.
Turnați merele în vas, apoi bateți aluatul rămas peste mere.
Presărați cu puțin zahăr brun, dacă doriți.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.