Tort de cremă de rubarbă a mamei

Tort de cremă de rubarbă a mamei
Mama lui rubarbă cremă Torte este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 316 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână ovăz, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Strawberry Custard Torte, Tort De Cremă De Mure, și Bunica ' s Custard Torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă 2 căni de făină, ovăz, zahăr brun, scurtarea legumelor și 1/2 linguriță de sare într-un bol mare de amestecare până când ingredientele sunt sfărâmicioase. Rezervați 3/4 cană din amestecul de crustă într-un castron și apăsați amestecul de crustă rămas în fundul unei tigaie de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea LegumelorScurtarea Legumelor
Zahăr BrunZahăr Brun
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Tava De CoptTava De Copt
3
Întindeți rubarba uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
4
Bateți ouăle, zahărul alb, 1/2 cană de făină și 1 vârf de sare într-un castron până se omogenizează; se toarnă amestecul de ouă peste rubarbă. Împrăștiați amestecul de ovăz rezervat deasupra. Pudrați ușor torte cu scorțișoară și întindeți bucăți mici de unt uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
RubarbăRubarbă
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul tortei iese curat, aproximativ 1 oră. Refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 45 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista