Tort de cremă de rubarbă a mamei
Mama lui rubarbă cremă Torte este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție conține 316 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 123 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert foarte prietenos cu bugetul pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână ovăz, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Strawberry Custard Torte, Tort De Cremă De Mure, și Bunica ' s Custard Torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Se amestecă 2 căni de făină, ovăz, zahăr brun, scurtarea legumelor și 1/2 linguriță de sare într-un bol mare de amestecare până când ingredientele sunt sfărâmicioase. Rezervați 3/4 cană din amestecul de crustă într-un castron și apăsați amestecul de crustă rămas în fundul unei tigaie de copt de 9x13 inci.
Întindeți rubarba uniform peste crustă.
Bateți ouăle, zahărul alb, 1/2 cană de făină și 1 vârf de sare într-un castron până se omogenizează; se toarnă amestecul de ouă peste rubarbă. Împrăștiați amestecul de ovăz rezervat deasupra. Pudrați ușor torte cu scorțișoară și întindeți bucăți mici de unt uniform deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un cuțit introdus în centrul tortei iese curat, aproximativ 1 oră. Refrigerați cel puțin 6 ore sau peste noapte înainte de servire.