Tort De Clovn De Ziua De Naștere

Tort De Clovn De Ziua De Naștere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de clovn de ziua de naștere. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 77 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 40. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. Dacă aveți la îndemână amestec de tort, topping cu bici rece, decorațiuni: gumdrops și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare sunt Tort De Clovn De Ziua De Naștere, Tort De Clovn, și Tort De Clovn Fericit.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; se toarnă uniform în 1 tigaie rotundă și pătrată de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Coaceți prăjiturile conform instrucțiunilor de pe pachet. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Scoateți prăjiturile din tigăi.
4
Așezați tortul rotund pe placa de tăiere; tăiați bucata de 1 inch din partea de sus a tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați bucata tăiată transversal în jumătate; pus deoparte.
6
Tăiați stratul pătrat în 3 triunghiuri, începând din centrul unei părți și tăind în colțul din stânga jos al stratului de tort. Repetați tăierea cu cealaltă parte a tortului.
7
Asamblați bucăți de tort pentru a semăna cu capul unui clovn plasând un strat rotund de tort lângă partea de sus a plăcii mari sau a platoului, cu marginea dreaptă a tortului în partea de sus a plăcii.
8
Așezați triunghiul de tort din mijloc în partea de sus a stratului de tort rotund pentru pălărie și bucăți mici care au fost tăiate din partea de sus a stratului rotund la baza pălăriei pentru păr. Aranjați 2 triunghiuri rămase la baza capului, cu capetele ascuțite împreună, pentru a semăna cu un papion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Tentă 1/2 cană nucă de cocos cu câteva picături colorant alimentar albastru. (Vezi sfat pentru cum să nuanțezi nuca de cocos.) Repetați cu 1/2 cană din nuca de cocos rămasă și colorantul alimentar galben; nuanțați nuca de cocos rămasă cu colorant alimentar roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
10
Folosiți o cantitate mică de bici rece rămas pentru a atașa bucăți de tort între ele la bord. Tort de îngheț cu biciul rece rămas.
11
Presărați pălărie cu nucă de cocos albastră, tort chiar sub pălărie cu nucă de cocos roșie (pentru păr) și papion cu nucă de cocos galbenă. Decorați cu ingredientele rămase așa cum se arată în fotografie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista