Tort De Ciocolată Cu Ciocolată

Tort De Ciocolată Cu Ciocolată
Ciocolata Tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 760 calorii. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, margarină, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 39%. Încercați Ciocolată! Ciocolată! Ciocolată! Tort Bundt Cu Glazură De Ciocolată, Confesiunea # 64: sunt lipsit de tort ... Tort de ciocolată cu glazură de brânză cremă și glazură de ciocolată satinată, și Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu laturi înalte de 3 inci. Înfășurați fundul tăvii în siguranță cu folie de aluminiu, astfel încât să apară aproximativ 1 inch pe laturi. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Topiți chipsurile de ciocolată cu granulele de cafea instant și apa într-un vas de sticlă sau ceramică sigur pentru microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Nu supraîncălziți sau ciocolata va arde. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Bateți untul, margarina și zahărul alb cu un mixer electric într-un bol mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați gălbenușurile de ou la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui gălbenuș să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
5
Se toarnă făina treptat, amestecând până se încorporează. Îndoiți ciocolata topită; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Bateți albușurile de ou până se spumează într-un vas mare de sticlă sau metal. Continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: albușurile de ou ar trebui să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma. Îndoiți albușurile de ou o treime la un moment dat în amestecul de ciocolată; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
BatetiBateti
7
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, de la 1 oră la 1 oră și 5 minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă. Cerneti zaharul cofetarilor deasupra tortului inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista