Ruby Slaw
Ruby Slaw ar putea fi doar rețeta vegetariană fără gluten și lacto ovo pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 24. O porție conține 74 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 28 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați brânză, varză, oțet și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru 4 iulie. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 20%. Slaw de zmeură Ruby, Pui Ruby și Sangria Ruby sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Taiati sau maruntiti varza felii subtiri; plasați într-un 8-qt. cuptor olandez.
Adăugați 2 linguri de oțet. Acoperiți și gătiți la foc mediu timp de 8-10 minute sau până când varza devine crocantă, amestecând din când în când.
Adăugați ceapa, merele, zahărul, muștarul și oțetul rămas. Gatiti, neacoperit, timp de 2-3 minute.
Pune amestecul într-un castron mare; se acopera si se da la frigider pentru 1 ora sau pana se raceste complet.
Adăugați ingredientele rămase; arunca pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 6 ore.