Salată de mere cu brânză albastră

Salată de mere cu brânză albastră
Reteta Blue Cheese Apple Slaw se poate face in aproximativ 30 de minute. Această garnitură are 182 de calorii, 4 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 9 și costă 61 de cenți per porție. Mergeți la magazin și luați brânză, maioneză, muștar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru 4 iulie. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Mere, slănină, salată cu brânză albastră, salată cu țelină cu mere și brânză albastră și salată cu brânză albastră sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți primele opt ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron mare, combinați varza, mărul, morcovul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Turnați dressing peste salată; arunca pentru a acoperi. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista