Salată de varză hawaiană

Salată de varză hawaiană
Salată de varză hawaiană durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 200 de calorii, 1 g de proteine și 14 g de grăsimi fiecare. Pentru 40 de cenți per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Dacă aveți zahăr, morcov, maioneză și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și salata de varză hawaiană, salata de varză hawaiană și salata de varză hawaiană.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați varza, morcovul și ananasul. Într-un alt castron mic, bateți maioneza, zahărul și oțetul; se toarnă peste amestecul de ananas; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scobitori Cu VolaneScobitori Cu Volane
Pudră De Gelatină De LămâiePudră De Gelatină De Lămâie
Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota BucătaruluiMigdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă16 Scoici Crude Pe Jumătate De Coajă
Colorant Alimentar Portocaliu și VerdeColorant Alimentar Portocaliu și Verde
32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate32 De Bezele Mari, Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 3 Uncii De Făină De PrăjiturăAproximativ 3 Uncii De Făină De Prăjitură
Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)Coajă De Patiserie, Crustă Coptă Sau Biscuit Graham (8 Sau 9 Inci)
2
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista