Tort cu castane cu sos de lamaie: Castagnaccio

Tort cu castane cu sos de lamaie: Castagnaccio
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten în repertoriul dvs., Tort cu castane cu sos de lămâie: Castagnaccio ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 365 de calorii , 4 g de proteine și 7 g de grăsimi . Pentru 3,04 USD per porție , obțineți un desert care servește 10. O persoană a considerat această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, bucăți de nucă, lămâi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 25% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Castagnaccio (prăjitură cu castane italiană) , Castagnaccio, prăjitură cu castane cu ricotta. În așteptarea Crăciunului șiCastagnaccio con Lardo (tort cu castane cu spate gras) .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede
2
Într-un castron mare, puneți făina, zahărul și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Biscuit Graham întreg, înjumătățitBiscuit Graham întreg, înjumătățit
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
3
Adaugati 1/2 cana de lapte si adaugati incet restul de lapte, amestecand continuu pentru a nu forma cocoloase in aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
4
Se unge tava de tort cu 1 lingura de ulei si se toarna aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dantelă Roșie De Lemn Dulce, Tăiată în 6 Bucăți Egale1 Dantelă Roșie De Lemn Dulce, Tăiată în 6 Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Stropiți blatul aluat cu uleiul de măsline rămas și distribuiți uniform rozmarinul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Otet De Vin RosuSare Otet De Vin Rosu
Gât De PuiGât De Pui
6
Coaceți timp de 45 de minute, sau până când o scobitoare străpunsă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede1/2 Lingurita Aroma De Unt Limpede
7
În timp ce castagnaccio se gătește, într-o cratiță mică, combinați lămâile, zahărul și 1 cană de apă la foc mediu. Gătiți până când este destul de moale și clocotită, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Zmeură Sau Căpșuni2 Pachete (3 Uncii Fiecare) Gelatină De Zmeură Sau Căpșuni
8
Scoateți castagnaccio și serviți fie cald, fie rece, cu sos de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Lingura De Usturoi Tocat1 Lingura De Usturoi Tocat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, vin de porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista