Tonul se topește pe pâinea de porumb

Tonul se topește pe pâinea de porumb
Tonul se topește pe pâinea de porumb este o rețetă sudică care servește 6. O porție conține 445 calorii, 20g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, maioneză, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 50%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Melt Your Heart Ton Melt, Salată de ton sănătoasă, delicioasă, adevărată de duminică - pentru salată de ton, topiți, și Ton Topit.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți pâinea de porumb conform instrucțiunilor pachetului, folosind un 8-in uns. tavă de copt pătrată. Se răcește pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mic, combinați tonul, maioneza, țelina, ceapa, oul, mărarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MaionezăMaioneză
țelinățelină
CeapăCeapă
MărarMărar
TonTon
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați pâinea de porumb în șase bucăți; așezați pe o foaie de copt unsă. Completați fiecare cu 1/4 cană amestec de ton și o felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
BrânzăBrânză
TonTon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se fierbe 4-6 in. de la căldură timp de 2-3 minute sau până când brânza este topită. Se acoperă cu roșii și avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
BrânzăBrânză
TomateTomate

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să împerecheați cu vin Pinot Noir, Merlot și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Stoltz organic Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa profundă bogată și aroma florală pentru un Pinot noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin fie să întâmpine ani de îmbătrânire, fie să fie băut pe loc.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista