Ton Tataki Rulouri De Vară Vietnameze

Ton Tataki Rulouri De Vară Vietnameze
Ton Tataki Vietnameză rulouri de vară ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 126 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, sos de chili-usturoi, sortiment de legume, cum ar fi castraveți, și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Rulouri De Vară Vietnameze, Rulouri De Vară Vietnameze, și Rulouri De Vară Cu Creveți Vietnamezi.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mierea și gemul de caise într-un castron mic. Se amestecă încet în apa caldă, continuând să se amestece până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
MiereMiere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați ingredientele rămase și amestecați pentru a combina. Gustați și adăugați mai multă apă după dorință pentru a regla puterea sosului.Faceți rulourile de vară: începeți prin a scufunda un înveliș de hârtie de orez în apă caldă timp de aproximativ 5 secunde. Suficient de lung pentru a se înmuia ușor, dar nu atât de mult încât să se rupă sau să devină dificil de lucrat. Veți observa că încep să devină flexibile și transparente. Acesta este indicatorul dvs. că au fost în apă suficient de mult timp. Vor continua să se înmoaie după ce părăsesc apa, așa că nu le înmuiați prea mult.Obținerea unei imagini rola perfectă începe cu o bază solidă. Începeți prin așezarea ambalajului umezit pe o placă sau pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
BazaBaza
ApăApă
OrezOrez
3
Așezați 3 sau 4 bucăți de salată verde, aproximativ legume de chibrit de ceașcă de la calibru și câteva frunze de mentă într-o grămadă mică alungită în treimea inferioară a învelișului, centrată dintr-o parte în alta. Obținerea unei role strânse depinde de acest pas, așa că asigurați-vă că aranjați aceste ingrediente într-un cilindru ferm. Dimensiunea exactă depinde de ambalajul pe care îl utilizați și ar trebui să fie de aproximativ jumătate din diametrul total.Îndoiți fiecare parte a ambalajului spre interior, întâlnindu-vă în centru. Îndoiți clapeta inferioară a cilindrului în sus și peste ingrediente. Crearea unui dreptunghi vertical cu un vârf rotunjit. Fii precis cu pliurile tale. Sunt greu de refăcut datorită naturii lipicioase a ambalajului.Lucrând din partea de jos, menținând o formă uniformă îngrijită, rotiți învelișul rândul său, astfel încât salata și legumele să fie orientate în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Salată VerdeSalată Verde
RolaRola
4
Așezați 2 sau 3 felii de tataki de ton și încă câteva legume și crenguțe de mentă într-o linie chiar deasupra cilindrului înfășurat de ingrediente laminate. Rețineți că acestea sunt ingredientele care vor avea o fereastră asupra lumii, așa că alegeți-le bine și aranjați-le artistic. Puteți tăia ingredientele pentru a se potrivi în interiorul ruloului sau le puteți lăsa să depășească una sau ambele părți, în funcție de prezentare și estetică.Continuați să rulați restul drumului. Dacă întâlniți secțiuni rigide ale hârtiei de orez, pur și simplu umeziți-le cu un deget umed și faceți același lucru pentru ca marginea finală să o sigileze. Repetați cu celelalte ambalaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
OrezOrez
RolaRola
TonTon
5
Serviți-le întregi sau tăiate în jumătate cu pene de lămâie și sos de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pană De LămâiePană De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca GEN5 Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista