Ton prăjit cu susan cu sos de scufundare cu ghimbir-morcov

Tonul prăjit cu susan cu sos de scufundare cu ghimbir-morcov este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 238 calorii, 30g de proteine, și 9g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de ton cu aripioare galbene de calitate sushi, fulgi de ardei roșu, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 29 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Ton prăjit cu susan cu sos de scufundare cu ghimbir-morcov, Ton de susan ars cu sos de morcovi cu ghimbir, și Ton de susan ars cu sos de portocale-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați mirin, miso, ghimbir, suc de morcovi, suc de portocale, sos de soia, oțet, fulgi de ardei roșu și ulei de susan într-un castron mic, amestecând până când miso se dizolvă.
Se presară cu scallion feliat.
Combinați semințele de susan într-un vas superficial. Apăsați bucățile de ton în semințe, întorcându-se pentru a acoperi fiecare parte.
Încălziți uleiul într-o tigaie medie sotată la foc mediu-mare.
Adăugați ton și gătiți fiecare parte până când semințele albe sunt aurii, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Transferați tonul pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie timp de 1 minut, apoi tăiați fiecare bucată în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu sos de scufundare.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.