Ton prăjit cu coajă de fenicul cu sos de ardei roșu șofran și cuscus de legume de primăvară

Ton prăjit cu coajă de fenicul cu sos de ardei roșu șofran și cuscus de legume de primăvară
Nevoie de un fel principal fără lactate și pescatarian? Ton prăjit cu coajă de fenicul cu sos de ardei roșu șofran și cuscus de legume de primăvară ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $11.85 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 54g de grăsime, și un total de 1190 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână dovlecei, usturoi, șofran și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este mare. Încercați Ton ahi cu crustă de fenicul cu lămâie un Zifoli peste cuscus, Tilapia cu fenicul - sos de iaurt și cuscus de ardei roșu, și Orzo prăjit cu șofran și fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți semințele de fenicul într-o mașină de tocat cafea și macinați grosier și așezați-le pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
2
Ungeți tonul cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper după gust. Preîncălziți tigaia sau tigaia la grătar la foc mare până la fumat. Dragați o parte a tonului în semințele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Sotati, fenicul-cu fața în jos timp de 2 până la 3 minute până se rumenesc, întoarceți-vă și continuați să gătiți timp de 1 până la 2 minute pentru o coacere rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
4
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Adăugați ardeii roșii, oțetul, apa și șofranul și aduceți la foc mic. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
șofranșofran
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Se pune într-un blender și se amestecă până se omogenizează, se condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Adăugați cuscusul și gătiți până se rumenesc ușor. Acoperiți cu apă și 2 linguri de sare. Gatiti pana la al dente, scurgeti si puneti intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Se încălzește restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și se sotează legumele până se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
11
Adăugați legumele și uleiul în cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
12
Bateți împreună sosul de soia și harissa și turnați peste cuscus și amestecați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
HarissaHarissa
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir, și vin de la Rosa sunt alegeri excelente pentru ton. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Rabble Merlot cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Cireș negru sportiv, boabe întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat pe cerul gurii, cu o multime de fructe de culoare închisă duce într-un finisaj matasos, moale.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista