Tocană Irlandeză

Tocană Irlandeză
Irish Stew este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 253 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Funcționează bine ca fel principal. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână piper, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Tocană irlandeză.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu într-un vas mare sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați bucăți de miel și gătiți, amestecând ușor, până se rumenesc uniform. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Adăugați ceapa, morcovii și păstârnacul și gătiți ușor alături de carne timp de câteva minute. Se amestecă în apă. Acoperiți și aduceți la fierbere înainte de a reduce focul la minim. Se fierbe timp de 1 oră sau mai mult, în funcție de tăietura de carne pe care ați folosit-o și dacă este încă fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Se amestecă cartofii și se fierbe timp de 15 până la 20 de minute, înainte de a adăuga praz și rozmarin. Continuați să fierbeți neacoperit, până când cartofii sunt fragede, dar încă întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De PuiGât De Pui
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
5
Serviți conductele fierbinți în boluri garnisite cu pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista