Tocană irlandeză

Tocană irlandeză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați tocană irlandeză. Pentru $3.98 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 865 calorii, 40g de proteine, și 54g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. 423 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciorbă de miel, slănină strecurată, tocană de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplută cu slănină, cârnați, bere, cartofi și multe altele, Tocană Irlandeză, și Tocană Irlandeză.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă. Sfârâie slănina timp de 4 minute până când este crocantă. Măriți focul, apoi gătiți mielul timp de 6 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Scoateți carnea cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați ceapa, morcovii și ierburile în tigaie, apoi gătiți timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie. Întoarceți carnea în tigaie, amestecați orzul perlat, turnați peste bulion, apoi aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz De PerleOrz De Perle
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați bucățile de cartof deasupra tocăniței, acoperiți, apoi fierbeți la cuptor, netulburat, timp de aproximativ 1 oră până când cartofii sunt moi și carnea este fragedă. Tocanita poate fi acum răcită și păstrată la frigider timp de 2 zile, apoi reîncălzită într-un cuptor mic sau deasupra aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Scoateți din cuptor, punctați cartofii cu unt, împrăștiați cu ceapa de primăvară și serviți scooped direct din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 349 de dolari pe sticlă.
Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon
Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon
Scăldat în lumina soarelui pe crestele vestice ale Munții Mayacamas la capătul nordic al denumirii Mount Veeder, Veeder Peak estate vineyard se află la 1.800 de picioare înălțime. Din 1995, Lokoya a produs un Cabernet Sauvignon dintr-o selecție de blocuri situate pe terenul abrupt și montan. Lupta în acest sol vulcanic obligă vița de vie să caute nutrienți și, la rândul său, să producă fructe de pădure cu fructe intens concentrate. Vinurile prezintă caracteristici definitorii ale violetelor și fructelor albastre cu taninuri puternice și potențial excepțional de îmbătrânire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista