Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați tocană irlandeză. Pentru $3.98 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție conține 865 calorii, 40g de proteine, și 54g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. 423 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciorbă de miel, slănină strecurată, tocană de miel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplută cu slănină, cârnați, bere, cartofi și multe altele, Tocană Irlandeză, și Tocană Irlandeză.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Încălziți uleiul într-o caserolă ignifugă. Sfârâie slănina timp de 4 minute până când este crocantă. Măriți focul, apoi gătiți mielul timp de 6 minute până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Mazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți carnea cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați ceapa, morcovii și ierburile în tigaie, apoi gătiți timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie. Întoarceți carnea în tigaie, amestecați orzul perlat, turnați peste bulion, apoi aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orz De Perle
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Așezați bucățile de cartof deasupra tocăniței, acoperiți, apoi fierbeți la cuptor, netulburat, timp de aproximativ 1 oră până când cartofii sunt moi și carnea este fragedă. Tocanita poate fi acum răcită și păstrată la frigider timp de 2 zile, apoi reîncălzită într-un cuptor mic sau deasupra aragazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Scoateți din cuptor, punctați cartofii cu unt, împrăștiați cu ceapa de primăvară și serviți scooped direct din vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De Primăvară
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Lokoya Mt. Veeder Cabernet Sauvignon. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 349 de dolari pe sticlă.