Tocană de stridii rapidă, dar delicioasă

Tocană de stridii rapidă, dar delicioasă
Tocană de stridii rapidă, dar delicioasă, ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 428 calorii, 8g de proteine, și 39G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte evaporat, stridii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Gustare rapidă și delicioasă, Carne de vită și Broccoli rapidă și ușoară - delicioasă!, și Tocană De Stridii.

Instrucțiuni

1
Se amestecă laptele evaporat și apa împreună într-o oală mare la foc mediu-mic; aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se amestecă untul în lichid. Condimentează cu sare și piper negru. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand untul se topeste complet, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
3
Amestecați stridiile în lichid; continuați să gătiți la foc mic până când marginile stridiilor încep să se onduleze, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Stridiile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Selecția semnăturii Pedroncelli Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Selecția Semnăturii Pedroncelli Chardonnay
Notele bogate de lămâie, pere și miere din buchet duc la arome proaspete de măr, lămâie meyer și mango. Amestecul celor două loturi Chardonnay adaugă atât calități de fructe înainte, cât și complexitate de stejar prăjit. Evidențiat de aciditatea strălucitoare, vinul se termină crocant cu un finisaj lung persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista