Tocană de stridii a mătușii Effie
Tocană de stridii mătușa Effie este un pescatarian rețetă cu 10 porții. Această supă are 368 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, făină, lapte praf și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 3 căni de apă și cartof într-un cuptor olandez la foc mediu; aduceți la fierbere și gătiți până când cartoful este moale, 4 până la 5 minute.
Se amestecă untul în cuburi de cartofi și se fierbe încă 5 minute.
Bateți făina și 1/3 cană de apă împreună într-un bol mic până se omogenizează; amestecați în amestecul de cartofi.
Amestecați stridiile cu lichidul lor, frișca, ciupercile, laptele praf, sarea și sosul Worcestershire în amestecul de cartofi; gătiți până se încălzește, 5 până la 10 minute. Subțire cu apă suplimentară după cum este necesar, adăugând 1/4 cană la un moment dat, amestecând continuu, până când obțineți consistența dorită.