Tocană de pește din Normandia

Tocană de pește din Normandia
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și pescatarian rețete în cutia de rețete, tocană de pește din Normandia ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $2.1 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 234 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 27 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați praz, cidru, pește durabil pe piele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este excelent. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană De Fructe De Mare Din Normandia, Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), și Porc Normandia.

Instrucțiuni

1
Așezați midii și cidru sau vin într-o tigaie largă și superficială. Acoperiți și puneți la foc mare timp de 3-4 minute, agitând tigaia de câteva ori până când midiile s-au deschis. Sfat într-o strecurătoare peste un castron pentru a prinde sucurile. Aruncați orice care nu s-a deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Puneți tigaia înapoi pe foc cu un buton mare de unt. Sfârâie prazul timp de 8 minute până se înmoaie, apoi adaugă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați lichidul de gătit midii și crme frache și bule în jos timp de 5 minute pentru a reduce la jumătate. Reduceți focul și adăugați peștele. Acoperiți și braconați ușor timp de 10 minute până când sunt fierte, apoi ridicați cu grijă. Se amestecă midiile și pătrunjelul și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Dacă doriți, așezați peștele înapoi în tigaie pentru a servi de pe masă sau așezați o bucată de pește în fiecare vas de servire și lingurați tot ce este în jurul său. Delicios servit cu cartofi cerați fierți, cum ar fi mărul de brad Roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi CeroșiCartofi Ceroși
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista