Tocană de chifteluțe cu legume
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 25 de minute de petrecut în bucătărie, tocană de chiftele vegetale ar putea fi o rețetă extraordinară fără lactate de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru 63 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 de calorii, 7 g de proteine și 1 g de grăsime. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. Mergeți la magazin și luați apă, cartofi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 69%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tocană Kafta (Tocană de chifteluță din Orientul Mijlociu), Supă de chifteluțe cu legume pentru 3 și supă de chifteluțe vegetale.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 1/4 cană de sos de roșii, oul, ceapa, pesmetul, sarea, piperul și ienibaharul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în 1 inch. bile. Într-o cratiță mare, rumeniți chiftele; scurgere.
Se adauga apa, cartofii, morcovii, mazarea, ardeiul verde, amestecul de supa si sosul de rosii ramas; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acoperă și se fierbe timp de 45 de minute sau până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Extra Dry cu un rating de 4,4 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.