Tartă De Ratatouille Prăjită Cu Crustă De Porumb

Tartă De Ratatouille Prăjită Cu Crustă De Porumb
Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare, făină de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ratatouille Tart, Ratatouille Tart, și Tartă Cu Nuci Ratatouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Combinați făina de porumb, făina de patiserie și sarea în vasul unui robot de bucătărie. Puls pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PatiserieFăină De Patiserie
Făină De PorumbFăină De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
4
Adăugați unt și ulei și pulsați de aproximativ 20 de ori, până când amestecul seamănă cu pietricele mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Adăugați apă și puls până când amestecul formează un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
6
Scoateți aluatul din procesor și apăsați în partea de jos și aproximativ 1/8-inch pe părțile laterale ale unei tăvi de tartă de 9 inci cu o jantă detașabilă. Apăsați folia de aluminiu în fundul și părțile laterale ale tigaiei deasupra aluatului și cântăriți cu orez nefiert sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
7
Așezați tigaia pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
8
Scoateți din cuptor și îndepărtați orezul și folia. Reveniți la cuptor și coaceți încă 5 minute sau până când nu mai este strălucitor și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pentru umplere: măriți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă la foc mediu; sotati urechile pana se inmoaie, aproximativ 5 pana la 6 minute. Pulverizați 2 tăvi de copt cu spray de gătit. Aranjați feliile de vinete, dovlecei și roșii pe tăvi într-un singur strat și ungeți cu uleiul de măsline rămas. Condimentează cu sare și piper și prăjește legumele până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
Felii De RoșiiFelii De Roșii
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Scoateți legumele din cuptor și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Așezați feliile de vinete în 2 straturi pe fundul tartei; acoperiți cu 1/3 din brânza mozzarella și o parte din busuiocul mărunțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
VineteVinete
BusuiocBusuioc
15
Adăugați dovleceii și șalotii, acoperiți cu încă 1/3 din mozzarella și busuioc, apoi roșiile. Se acoperă cu restul de brânză mozzarella și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
ParmezanParmezan
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
BusuiocBusuioc
16
Coaceți timp de 25 până la 30 de minute sau până când brânza este topită și legumele s-au ofilit în continuare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Se scoate din cuptor, se lasă să se răcească 5 minute și se taie în 8 felii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista