Tartină De Conopidă Cu Humus Și Curry
Hummus & Curried conopida Tartine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.18 pe portie. O porție conține 364 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Mergeți la magazin și ridicați chimen, suc de lămâie, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tartina de ton de La Tartine Bakery, Hummus Curry, și Hummus Curry Cu Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Începeți prin a face conopida curry. Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F (220 buc.C/marca de gaz 7). Într-un castron, aruncați conopida cu condimentele, frunzele de cimbru și uleiul de măsline, amestecând bine.
Se transferă într-un vas rezistent la cuptor și se prăjește la cuptor timp de 10-15 minute, până se rumenesc ușor deasupra.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Așezați toate ingredientele hummus într-un robot de bucătărie sau folosiți un blender portabil pentru a procesa până la omogenizare. Dacă este necesar, utilizați puțin din lichidul rezervat de năut pentru a subția amestecul până la un pur neted. Se da la frigider cel putin 30 de minute.
Pentru a servi, întindeți hummusul pe pâine și acoperiți cu conopida curry.
Presărați ceapa (ceapa de primăvară) deasupra și stropiți cu uleiul de măsline.
Retipărit cu permisiunea cărții de bucate Le Pain Quotidien: rețete delicioase din Le Pain Quotidien de Alain Coumont. Copyright Editura Octopus Group Ltd 2013; text copyright licență PQ A. S. și comunicări Creativecrl 2013; Fotografii copyright comunicatii creative A. S. R. L. 201
Publicat de Mitchell Beazley, o amprentă a Octopus Publishing Group Ltd.