Tarte de Aperitiv cu smochine și brânză albastră

Tarte de Aperitiv cu smochine și brânză albastră
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de smochine misiune, 3-mai puțin-grăsime crema de branza, grands! rulourile de cină cu semilună mare și plină de fulgi de la Bruxelles și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aperitiv Cu Brânză Albastră Cu Slănină, Tort savuros cu brânză albastră {aperitiv}, și Aperitiv Ușor: Crostini Cu Pere Și Brânză Albastră.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mic, amestecați crema de brânză și brânza albastră cu furculița până se omogenizează bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
În cratița de 1 litru, amestecați marmelada și oțetul la foc mic până se amestecă; se amestecă smochinele. Gatiti la foc mic 5-7 minute, amestecand ocazional, pana cand smochinele se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
3
Se ia de pe foc.
4
Scoateți aluatul semilună din pachet, dar nu derulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
5
Se taie rola de aluat în 16 felii. Pe 2 foi de fursecuri unsuroase, așezați felii la o distanță de 2 inci. Apăsați centrul fiecărei felii pentru a face indentare, 1 1/2 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Așezați 1 linguriță de amestec de brânză în fiecare godeu. Top brânză cu aproximativ 1 lingură de amestec de smochine și 1 1/2 linguriță de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
7
Coaceți 15 până la 19 minute sau maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Scoateți din foile de cookie în raftul de răcire; se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista