Pâine cu drojdie cu fulgi de ovăz
Pâinea cu drojdie cu fulgi de ovăz ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 123 de calorii , 4 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 10 cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de drojdie activă, lapte evaporat, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 29% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pâine cu drojdie cu fulgi de ovăz , rulouri cu drojdie cu fulgi de ovăz și pâine dulce hawaiană cu drojdie de mango (mașină de pâine) .
Instrucțiuni
Intr-o cratita la foc mediu, aduceti laptele, apa si scurtarea la fiert. Între timp, combinați 2 căni de ovăz, zahăr brun și sare într-un castron.
Adăugați amestecul de lapte; lăsați să stea până când amestecul ajunge la 110°-115°. Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă; se adaugă la amestecul de ovăz.
Adăugați 3 căni de făină; bate pana se omogenizeaza.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră. Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Modelați în două pâini; transferați pe 8-in uns. x 4 inchi. tigăi pentru pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Se unge cu ou; se presară cu ovăzul rămas.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până devin aurii.
Scoateți din tigăi și răciți pe grătare de sârmă.