Plăcintă umplută cu fructe

Plăcintă umplută cu fructe
Plăcinta umplută cu fructe necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 477 de calorii . Această rețetă servește 8. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați piersici, zahăr brun, merișoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 16% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cupcakes umplute cu fructe , dulceturi umplute cu fructe și pepeni pepeni umpluți cu fructe .

Instrucțiuni

1
Pune merisoarele intr-un castron mare; se acoperă cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
1 Pară Medie Coaptă, Decojită și Tăiată Felii1 Pară Medie Coaptă, Decojită și Tăiată Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Para Coaptă, Decojită și Tăiată FeliiPara Coaptă, Decojită și Tăiată Felii
2
Se lasa sa stea 5 minute; se scurge bine si se da deoparte. Într-un castron mare, amestecați merele, piersicii și perele cu sucul de lămâie. Se amestecă zaharurile, condimentul pentru plăcintă cu mere și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați tapioca; se lasa sa stea 15 minute. Se amestecă merișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
TapiocaTapioca
4
Aliniați un 9-in. farfurie adâncă de plăcintă cu o foaie de patiserie; tăiați chiar și cu marginea farfurii.
5
Adăugați umplutură. Desfaceți a doua foaie de patiserie; tăiați fante în aluat.
6
Se pune peste umplutură; etanșare și marginile canelului.
7
Se unge cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
8
Coaceți la 375° timp de 50-55 de minute sau până când crusta este maro aurie și umplutura este spumoasă. Se răcește pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Port, Vin Santo, Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce

Port, Vin Santo și Late Harvest Riesling sunt alegerile mele de top pentru plăcintă. Aceste vinuri sunt toate dulci, ceea ce este important, deoarece vinul ar trebui să fie, de obicei, mai dulce decât mâncarea pe care o asociați. Ai putea încerca Portul de rezervă pentru butoi. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
Portul Rezervă Baril
Portul Rezervă Baril
Are o bogăție complexă definită de arome și arome de ciocolată și cireșe negre, precum și o învechire îndelungată în stejar, care adaugă condimente, vanilie și taninuri îndrăznețe. Acest portof fin catifelat poate fi savurat ca desert de sine stătător sau poate fi combinat perfect cu delicii de ciocolată. Serviți la 65 de grade F.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista