Salsa de vară cu fructe de pădure

Salsa de vară cu fructe de pădure
Rețeta Summer Berry Salsa vă poate satisface pofta mexicană în aproximativ 10 minute . Pentru 54 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 de calorii , 1 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă servește 16. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Mergeți la magazin și luați afine, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum plăcintă de vară cu fructe de padure , plăcintă de vară cu fructe de pădure și smoothie de vară cu fructe de pădure .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fructele de pădure, zahărul, ceapa, sucul de lămâie, ardeiul și sosul de ardei iute. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră. Chiar înainte de servire, amestecați migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
(23)(23)
Tarte Minuscule Acoperite Cu RoșuTarte Minuscule Acoperite Cu Roșu
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Domaine Carneros Brut cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Domaine Carneros Brut
Domaine Carneros Brut
Vintage datată în fiecare an, Domaine Carneros Brut Cuvée reprezintă cel mai bun din Carneros pinot noir și chardonnay transformat într-un vin spumant clasic. Denumirea este 100% Carneros. Brutul a fost învechit în sticlă timp de trei ani înainte de lansare. Va continua să dezvolte mai multă profunzime și complexitate pe măsură ce îmbătrânește. Acest cuvée are arome de flori de luncă, pere și coajă de citrice, îmbunătățite cu note de pâine prăjită, vanilie și condimente. Vinul este elegant structurat, bogat, rotund și aromat, cu finalul lung cremos care este semnul distinctiv al vinurilor Domaine Carneros. Servit minunat cu cremă de brânză dublă sau triplă, se potrivește deosebit de bine cu stridii, crustacee, pește, carne de pasăre, bucătăria asiatică și californiană.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista